Over Shiatsu praktijk Deurne

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Mirabelle en ik ben gepassioneerd over Shiatsu therapie en Chinese Kruiden geneeskunde. Als shiatsu therapeut en Herbalist heb ik de kans gehad om mijn liefde voor het vak steeds meer te vergroten.

Specialisme

Ik help vrouwen met een kinderwens die de diagnose PCOS hebben gekregen op op een natuurlijke manier, zonder een heel ziekenhuistraject te doorlopen, hun kans op een normale, gezonde zwangerschap te bewerkstelligen.

Verder help ik vrouwen in de overgang die daarbij het gevoel hebben dat ze te gestresst zijn, oververmoeid zijn, allerlei lichamelijke klachten ervaren en niet goed kunnen slapen die zich na mijn behandelingen weer goed voelen, meer energie hebben en veel minder last hebben van hun lichamelijke klachten. Ook help ik vrouwen die moeite hebben met zwanger worden of die last hebben van hormonale disbalansen.

Contact

Zo kun je het beste met mij in contact komen. Je kunt mij mailen, appen, het contactformulier invullen of online een afspraak inplannen.

Cadeaubon voor een Shiatsu behandeling

Wil jij iemand een waardevol cadeau geven, geef dan een cadeaubon voor een Shiatsu behandeling. Even een heerlijk relaxmoment voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Je kunt zelf aangeven voor welk bedrag je een cadeaubon wilt ontvangen.

Totaal: € -
OEFENING VOOR DIRECT MEER ENERGIE