Aansluitingen

Om bij te blijven in mijn vakgebied en om aan diverse wettelijke verplichtingen te voldoen bij ik aangesloten bij de volgende organisaties:

20180459
180605R

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de S.C.A.G. S.C.A.G. is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.scag.nl of Klachten over de behandeling?

Voor meer informatie over de klachtenprocedure: 
https://www.shiatsuvereniging.nl/informatie-over-shiatsu-vereniging-nederland/klachtenprocedure

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de SCAG-beroepscode, de beroepscode van de Shiatsu Vereniging Nederland, Wettelijke Regelgeving (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBGO)) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (Wkkgz). 

Vergoedingen:

Mijn Shiatsu behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoedt indien u een aanvullende verzekering heeft. U dient zelf te controleren of mijn behandelingen door uw verzekeraar worden vergoedt. U ontvangt van mij een factuur en deze kunt u zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Als u wilt weten of uw verzekeraar in de lijst staat klikt u hier.

Voor de duidelijkheid alle andere behandelingen zoals ooracupunctuur en taping worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Overige informatie:

KvK nummer: 64559750   BTW nummer: NL 001870069B19

Er is mogelijkheid tot pinnen in mijn praktijk