Home » Neem contact met mij op

Mocht u graag iets willen weten of willen vragen vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik merk dat mijn reacties per e-mail de laatste tijd niet goed aankomen maar dat ze in de spamfolder terecht komen. Normaal gezien beantwoord ik een berichtje via het contactformulier binnen 24 uur. Mocht je na 24 uur nog niets gehoord hebben controleer dan even je spamfolder. 

[contact-form-7 id=”222″ title=”Contactformulier”]

Ik ga voorzichtig om met uw gegevens.  Uw telefoonnummer en e-mailadres worden bewaard voor de follow-up naar aanleiding van uw reactie. Zonder verder contact worden uw gegevens na één jaar verwijderd.

Shiatsu praktijk Deurne

Gerard Bilderstraat 3

5753 DE Deurne

06 14 72 11 04

info@shiatsudeurne.nl

Mirabelle Janssen