Home » Lekker in je vel

Leuk dat je interesse hebt in mijn online programma

Lekker in je vel

Het programma bestaat uit 4 video’s met oefeningen en een meditatie en een pdf met mijn top 10 drukpunten die je bij jezelf, je partner en je kinderen die je heel makkelijk thuis kunt doen.

De oefeningen bestaan uit: meridiaan strekkingen zodat je je hele lichaam even goed kunt behandelen. Een ademhalingsoefening die je heel veel energie geeft én die je immuunsysteem een boost geeft. Een oefening om je nek en schouders los te maken.

Het zijn makkelijke oefeningen waar je geen voorkennis voor nodig hebt. Hoe fijn is dat je zelf thuis aan je gezondheid kunt werken. Even een paar minuten voor jezelf, even je lichaam een boost geven en je zelf behandelen met de drukpunten die je krijgt.

Met deze tips en oefeningen kom jij februari wel door.

Normaal kost het programma € 29,95.

Maar nu heb ik een speciale actie prijs om het jaar goed te beginnen. Als je in januari mijn Lekker in je Vel programma koopt krijg je het voor slechts € 9,95. Dat is echt een waanzinnige prijs.

Wat klanten over mij zeggen:

Mirabelle werk zeer professioneel. Het is heel relax gevend. En ik kom van mijn klachten af.

Na acute lage rugpijn, kon ik dezelfde dag nog terecht bij Mirabella. Na de eerste behandeling verminderde de pijn en na drie behandelingen voelde mijn rug weer flexibeler aan. De behandelingen heb ik als zeer rustgevend ervaren. Mirabella is professioneel en een prettige persoonlijkheid!

5 jaar geleden gezocht naar een Shiatsu Praktijk in Deurne, elkaar misgelopen, maar vandaag de eerste intake en behandeling. Tot op heden zeer is de behandeling goed bevallen: shiatsu in samenwerking met Accupunctuur. Ze heeft de juiste spieren en zenuwen te pakken gekregen, kijk uit naar de vooruitgang en volgende

Nu tijdelijk voor slechts € 9,95 !!!!

JA! Ik doe mee.

[paytium name=”Lekker in je Vel” description=”Payment description”] [paytium_field type=”email” label=”Jouw e-mailadres” required=”true” /] [paytium_field type=”label” label=”Lekker in je vel voor €9,95″ amount=”9,95″ /] [paytium_total /] [paytium_button label=”Betalen” /] [/paytium]

Zodra je betaling binnen is, stuur ik je de links voor het programma toe.