Home » De Stress de Baas
de stress de baas

Stress, we hebben er allemaal in meerdere of mindere mate last van. Aan de ene kant hebben we stress nodig om in bepaalde situaties te kunnen reageren en presteren. Aan de andere kant zitten we in een periode waar we continu onder stress gebukt gaan. 

En zeg nou zelf, een beetje adrenaline als je iets snel moet doen is mooi meegenomen. Je voelt even die kick en je kunt de hele wereld aan. Naderhand komt de rust en kan je herstellen van die stress piek in je lichaam en geest. Maar wat nou als je steeds meer van die pieken nodig hebt om te kunnen functioneren. Continu onder hoogspanning moeten presteren en geen tijd meer voor herstel. Dan put je je lichaam uit en krijg je allerlei klachten en wordt slapen een drama. 

Ik heb al veel mensen geholpen die op het randje van een burn-out zaten of er zelfs overheen zaten. Compleet uitgeput zaten ze bij mij in mijn praktijk. Niet wetende hoe ze zichzelf konden helpen om uit die situatie te komen. Al mijn ervaringen heb ik gebundeld en heb ik een programma ontwikkeld dat jou helpt om je beter in je vel te voelen. 

Het basis programma bestaat uit een online gedeelte. We gaan kijken waar bij jou de stress vandaan komt, wat je valkuilen zijn, waar je energie van krijgt en je krijgt tips en trucs om weer rust in je hoofd en lijf te krijgen. 

Wil jij graag je weer lekker in je vel voelen?

Wil jij weer kunnen slapen?

Wil jij je weer fit en energiek voelen? 

Wil jij zelf werken aan je gezondheid?

Dat kan met mijn programma De Stress De Baas – Basis

Samen gaan we aan het werk om jou weer levensvreugde en energie te geven. 

Het programma kost slechts € 129,00 maar ik heb vanwege het voorjaar een super toffe aanbieding voor je gemaakt waardoor jij nu kunt profiteren van een korting. 

Als ik je nu vraag, heb jij last van stress?

De meeste van jullie zullen denken, nee hoor! Totaal niet, maar als je even bij jezelf nagaat…. Heb je dan echt geen stress?? 

Of denk je nou… misschien wel een beetje… of misschien toch wel iets meer dan een beetje….

Volgens het artikel op gezondheidsplein  is stress “gewoon spanning”. 

Maar als stress te lang aanhoudt, dán wordt het ongezond en moet je er iets aan doen.

Wanneer een stressvolle situatie te lang duurt of meerdere stressvolle situaties elkaar te snel opvolgen, heeft je lichaam geen tijd om zich te herstellen. De stress stapelt zicht op totdat het teveel wordt en je er echt last van krijgt met uiteindelijk een burn-out tot gevolg.

De symptomen van stress zijn onder te verdelen:

 • Lichamelijke klachten
 • Psychische klachten

Dit kan zich dan uiten in de volgende klachten:

 • Hoofdpijn, rugpijn, stijve schouders
 • Spijsverteringsstoornissen, waaronder maagklachten, diarree
 • Rusteloosheid, slapeloosheid en vermoeidheid
 • Snel geïrriteerd en gefrustreerd of juist snel huilen

Ken je dat?? 

Lamlendig na je werk op de bank hangen, alles is je te veel en ‘s morgens ga je met veel goede moed weer aan het werk om een uur later te beseffen dat je het allemaal niet zo helder meer ziet en desondanks blijf je maar doorgaan. 

Je ligt de halve (of hele) nacht wakker, compleet uitgeput en toch maar niet in slaap kunnen vallen. Draaien, woelen, uit bed, wat drinken en weer opnieuw proberen, overigens zonder veel resultaat. 

Je hebt het idee dat je alles heel goed geregeld hebt, thuis, werk en sociale leven maar je bent al tijden ‘ziek’ en je ligt ieder weekend in bed om maar weer fit te worden zodat je doordeweeks gewoon kunt gaan werken. 

Uit het niets word je boos! Thuis ‘ontplof’ je regelmatig, je valt uit naar je kinderen en naar je partner om vervolgens 5 minuten later je excuses aan te bieden omdat je het zo allemaal niet bedoelde (de zoveelste keer in de laatste tijd). 

Goed nieuws!!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Peachpuff-Brush-Stroke-Photography-Logo.png

Ik kan je hierbij helpen.

We gaan er samen voor zorgen dat jij weer de energie krijgt om leuke dingen te doen. Je gaat beter slapen zodat je ‘s morgens meer uitgerust bent.  Je ligt niet meer uitgeblust op de bank. Je valt niet meer zonder reden uit naar je kinderen of je partner. Kortom, weer zijn die je was voordat de stress vat op je kreeg.

Dus wil jij graag:

 • Die burn-out voor zijn?
 • Weer eens lekker doorslapen?
 • Weer lekker in je vel zitten?
 • Weer uitgerust wakker worden?
 • Jouw pijn en lichamelijke klachten oplossen?

Dan heb ik nu een speciale aanbieding voor jou!

Mijn programma De Stress de Baas – Basis

Wat houdt het programma in?

Je krijgt van mij over een periode van een paar weken van mij diverse e-mails met onder andere:

 • mijn e-zine De Stress De Baas
 • mijn werkboek De Stress De Baas
 • een vragenlijst 
 • een stress test 
 • een online intake 
 • diverse meditaties
 • diverse oefeningen
 • punten die je zelf kunt behandelen 
 • welke voedingsmiddelen kunnen je helpen bij stress
 • slaap tips

Voor slechts € 129,00 voel jij je weer lekker in je vel. 

Geniet je van je kinderen, werk je weer met plezier, voel je je fitter en straal je weer. 

Meld je nu aan voor mijn programma De Stress de Baas – Basis 

Liever toch deelnemen aan mijn VIP programma? Klik hier voor meer informatie

[paytium name=”De Stress de Baas basis” description=”Payment description”] [paytium_field type=”email” label=”Jouw emailadres” required=”true” /] [paytium_field type=”label” label=”Programma De Stress De Baas” amount=”129,00″ /] [paytium_total /] [paytium_button label=”Betalen” /] [/paytium]

Wat klanten over mij zeggen:

Mirabelle werk zeer professioneel. Het is heel relax gevend. En ik kom van mijn klachten af.

Na acute lage rugpijn, kon ik dezelfde dag nog terecht bij Mirabella. Na de eerste behandeling verminderde de pijn en na drie behandelingen voelde mijn rug weer flexibeler aan. De behandelingen heb ik als zeer rustgevend ervaren. Mirabella is professioneel en een prettige persoonlijkheid!

5 jaar geleden gezocht naar een Shiatsu Praktijk in Deurne, elkaar misgelopen, maar vandaag de eerste intake en behandeling. Tot op heden zeer is de behandeling goed bevallen: shiatsu in samenwerking met Accupunctuur. Ze heeft de juiste spieren en zenuwen te pakken gekregen, kijk uit naar de vooruitgang en volgende