Zo! Het zit erop. De tentamens. Afgelopen vrijdag en zaterdag mijn tentamens gemaakt en gelukkig….

IK HEB HET GEHAALD……

pfff, wat een opluchting.

De weken voorafgaand aan het tentamen waren niet makkelijk. Veel leren, veel oefenen, weer leren en nog meer oefenen. Stress alom. Het leren van de acupunctuurpunten ging niet van een leien dakje.. integendeel. Vrijdagavond, na mijn praktijktentamen, heb ik met hernieuwde moed en tips van medestudenten alles omgegooid en ben weer helemaal opnieuw begonnen met stampen.

En warempel…. Toen ging het ineens wel. Kwam het wellicht door de shiatsubehandeling van de miltmeridiaan, die ik tijdens het tentamen mocht ontvangen van mijn medestudent, dat de stof nu wel bleef hangen??  

De Milt zorgt volgens de oosterse denkwijze onder andere  voor een goed concentratievermogen.  Verder verlaagt een shiatsubehandeling het stressniveau en het is goed voor het algemeen welbevinden.

De volgende keer weet ik het wel…. Ik boek mezelf een lekkere shiatsubehandeling. Dan sla ik 2 vliegen in 1 klap. Mijn concentratievermogen verbetert én ik ben een stuk relaxter. Dan moeten mijn examens zeker goed gaan  ;). Tot die tijd doe ik het gewoon volgens de westerse manier…. Heel veel stampen en blokken.

Mirabelle

Zoeken

Over Mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.s

Sociale Media