Word jij wakker van de pijn in je rug?

Heb jij na een nacht in bed liggen moeite om weer in beweging te komen? Of heb je juist last van je rug als je een tijdje gelopen hebt, of als je een tijd stil hebt moeten staan?

Vervelend hè!

Vaak heb je eigenlijk de hele dag rugpijn…. Zo veel dat je je er eigenlijk helemaal niet meer van bewust bent maar het beperkt je wel in je dagelijkse bezigheden.

→ Nu wordt het buiten weer lekker weer, het zonnetje schijnt, het voelt al minder koud aan en het is een perfecte dag om lekker een eindje te gaan wandelen. Maar….. je weet dat als dat doet dat je het later moet bezuren! Rugpijn!!

→ Je hebt nergens last van en dan laat je iets op de grond vallen en je buigt voorover om het op te rapen en het schiet in je rug. Je kunt geen kant meer op! Rugpijn!!

→ Je hebt eigenlijk al jaren last van je rug, je doet braaf je oefeningen en je probeert wat te bewegen. Zwemmen is goed zeggen, dus je sleept je iedere week braaf naar het zwembad om wat baantjes te trekken….. het gaat wat beter maar zodra je weer afwijkt van je normale routine ben je weer terug bij af. Rugpijn!!

Ben je dit ook zo beu???

Ik kan je helpen!

Ik ga op zoek naar de oorzaak van je klachten. Als je voor het eerst bij mij komt heb ik een hoop vragen voor je. Daarna begin ik met pols-, tong-, en buikdiagnose.

Wat houdt dat in pols-, tong-, en buikdiagnose? Ik voel je pols, ik bekijk je tong en ik voel aan je buik. De reflexzones geven mij een indruk van de klachten die je hebt en waar ik ze het best kan behandelen.

Het kan dus zo maar zijn dat ik voornamelijk je benen behandel met Shiatsu zodat je rugklachten verdwijnen maar het kan ook zo maar zijn dat ik naaldjes in je armen, nek of benen plaats om je rugklachten op te lossen.

Na 1 behandeling merk je vaak al een heel verschil, als de klacht er al jaren zit zal deze niet in 1 keer weer zijn. Daar zijn een aantal behandelingen voor nodig.

1 ding is zeker: Shiatsu Werkt!

Zoeken

Over Mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.s

Sociale Media