Ken je dat gevoel van pijn in je nek, niet weten hoe je de dag door kunt komen omdat je nek zo’n pijn doet?

Ik wel 🙂

Al van jongs af aan heb ik hier met enige regelmaat last van.

Als ik een dag veel achter de computer heb gezeten of veel heb zitten leren dan voel ik mijn nek echt wel. Of dan ben ik in de keuken bezig, groenten of vlees snijden en dan merk ik direct dat mijn schouders zich in de buurt van mijn oren bevinden. Ik adem eens goed door, trek mijn schouders omlaag en dan….. kruipen ze direct weer omhoog.

Maar wat bij mij echt de trigger is…… kou!!!

Dit weer; als ik dan naar buiten moet dan wil ik het liefst helemaal ingepakt naar buiten en dan vooral lekker mijn nek warm houden door … jawel mijn schouders helemaal op te trekken en te houden….. met als gevolg dat ik dit blijf doen. Dus nog meer ballast voor mijn nek. Zo door de dag heen word ik mee daar wel weer bewust van en probeer ik mijn schouders steeds weer te laten zakken….. helpt natuurlijk niet.

Zelf kan ik dit helaas niet helemaal verhelpen……

verder dan wat punten behandelen en met een tennisbal tegen een muur aan rollen met nek en schouders kom ik niet; 

…..en dus klop ik bij mijn collega shiatsutherapeut aan voor een behandeling en met 1 of 2 behandelingen kan ik er weer helemaal tegen.

Stress is ook zo’n trigger voor nekklachten, te veel te doen, in te weinig tijd. Hele dag vol aan de gang en als je dan eindelijk even rustig kunt gaan zitten….. voel je een knallende hoofdpijn opkomen 🙁

Tijd om er wat aan te doen!

Wil jij ook graag van je nekklachten af? Shiatsu werkt!

 

Zoeken

Over Mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.s

Sociale Media