Menstruatiepijn.  Ken je dat ??

Die alles overheersende buikpijn, die doorstraalt naar je rug. Of tijdens hele heftige dagen zelfs doorstraalt naar je bovenbenen….

Die pijn die maakt dat je het liefst weer in bed gaat liggen met een warme kruik en waarvan je weet dat het eigenlijk toch niet helpt…..

Iedere maand weer?!?!

Ik wel… en ik baal daar iedere keer weer van.

Paracetamol helpt niet…. Warme kruik helpt niet… In bed blijven helpt niet….

Op Gezondheidsplein.nl wordt het zo uitgelegd:

“Dysmenorroe houdt in dat je menstruatie zó pijnlijk is dat het je soms zelfs kan belemmeren in je dagelijks leven. In sommige gevallen ervaar je zo’n hevige menstruatie pijn dat je niet naar school of je werk kunt gaan. De aandoening komt veel voor bij jonge vrouwen; tussen de 60 en 80% van de vrouwen tussen 12 en 24 jaar heeft last van dysmenorroe.” Dat is echt veel!

Menstruatiepijn

Al sinds ik jong ben heb ik er last van… met het gebruik van de anticonceptiepil werd het wel wat minder maar weg in het nooit geweest. Nou ja, toen ik zwanger was had ik geen menstruatiepijn.

Menstruatie pijn is een maandelijks terugkerend probleem voor veel vrouwen. Wil je geen medicijnen gebruiken dan is er eigenlijk niks wat je er aan kunt doen. Tot nu! Inmiddels heb ik iets gevonden wat mij redelijk goed helpt.

Taping.

Door het aanbrengen van speciale tape  op mijn buik en rug verminderd mijn buik- en rugpijn. Dat is voor mij echt een uitkomst! De pijn is niet helemaal weg maar wel voor 80%.  Ik kan weer ‘normaal’ functioneren en werken. Dit zonder het gebruik van pijnstillers als paracetamol en ibuprofen. Nu heb ik ook wel erg veel last van mijn menstruatie dus alles wat de pijn vermindert is voor mij echt heel fijn.

Nieuwsgierig geworden naar taping?

Wil je ook zonder medicatie je menstruatiepijn te lijf?

Wil je met minder pijn de eerste dagen door komen?

Maak dan een afspraak.

Het beste is om deze afspraak rondom je menstruatie te plannen.

Tijdens deze afspraak leg ik uit wat de tape doet en breng ik de tape aan. Tevens leg ik uit hoe je de tape bij jezelf kunt aanbrengen.

Kosten afspraak: € 17,50

Prijs rol tape: € 8,50

Zoeken

Over Mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lorem pretium, laoreet enim at, malesuada elit.s

Sociale Media