Algemeen

Mijn praktijk is gevestigd op Gerard Bilderstraat 3 | 5753 DE Deurne.

Dit is in het gebouw van Temple of Beauty plein.  Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden. Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte. Zodra ik vrij ben kom ik u halen.

Er is voldoende parkeergelegenheid en het openbaar vervoer ligt op 7 minuten wandelafstand.

U kunt mij telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 14 72 11 04. Indien ik aan het behandelen ben kan ik de telefoon niet opnemen, in dat geval kunt u uw telefoonnummer achterlaten en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@shiatsudeurne.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om mij een appje te sturen.

Ik ben aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland        

Koepelorganisatie:

Opleidingen:
Shiatsu masseur  Qing Bai
Shiatsu Therapeut  Qing Bai
Westers Medische Basiskennis  Qing Bai

Cursussen:

Japanse technieken voor shiatsu therapeuten Dl 2 Qing Bai
Chi Nei Tsang orgaanmassage I Qing Bai
Japanse technieken voor shiatsu therapeuten Qing Bai
Auriculo therapie  Verera training
Meridiaan taping  Wellness academie
Pols diagnose Qing Bai

Ik ben aangesloten bij GAT Geschillen.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.gatgeschillen.nl/

Voor meer informatie over de klachtenprocedure: 
https://www.shiatsuvereniging.nl/informatie-over-shiatsu-vereniging-nederland/klachtenprocedure

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode, de beroepscode van de Shiatsu Vereniging Nederland, Wettelijke Regelgeving (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBGO)) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (Wkkgz).  Voor meer informatie over de GAT-beroepscode zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

Mijn Shiatsu behandelingen worden vergoed indien u een aanvullende verzekering heeft. U  dient zelf te controleren of mijn behandelingen door uw verzekeraar worden vergoedt. U ontvangt van mij een factuur en deze kunt u zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Als u wilt weten of uw verzekeraar in de lijst staat klikt u hier.

U kunt in de praktijk pinnen.

Voor de duidelijkheid alle andere behandelingen zoals ooracupunctuur en taping worden niet vergoed door de zorgverzekering.

KvK nummer: 64559750

 

Spring naar toolbar